torstai 28. helmikuuta 2008

Surunvalittelu

USA:n ulkoministeri Condoleeza Rice esitti valittelunsa Israelin pääministerille Olmertsille, kun Gazan alueelta ammuttu raketti surmasi israelilaisen opiskelijan. Eilen ja tänään ovat Israelin tekemät iskut surmanneet 24 ihmistä Gazan alueella, näistä kahdeksan on lapsia. Israelin iskuissa on tämän vuoden aikana saanut surmansa 153 palestiinalaista. Näistä ei tiedetä Ricen esittäneen surunvalitteluja. Sureminen on siis kovin valikoivaa.

Alla linkki ruotsinkieliseen blogiin, josta saa päivittäin faktaa Lähi-idän tapahtumista. Ei suositella heikkohermoisille. Sota on julmempaa kuin me täällä rauhallisessa Pohjolassa osataan kuvitella. Ja varsinkin kun meille "tiedonvälityksen" kautta annetaan vain sitä aineistoa, joka tehtaillaan Israelin ja USA:n propagandaministeriöissä. Siksi on aivan erinomainen asia, että on olemassa internet. Esimerkiksi tiedon saamiseksi todellisuudesta.

http://rawiamorra.wordpress.com/

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

En kommentoi, kokeilen vain josko se onnistuu. Kun olen aikaisemmin yrittänyt tätä, en ole saanut viestiäni liikkeelle.
Kommentit tulevat myöhemmin... seurasitko Amerikan presidentin vaaleja? Minun pitänee nyt mennä katsomaan uutisia, että jotain jostakin tietäisin minäkin.
Kuulumisiin!